субота, 26 листопада 2016 р.

Пам'ятаємо

До дня пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 рр. 

Голодомор 1932–1933 років — акт геноциду українського народу, здійснений вищим керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР у 1932–1933 роках, шляхом організації штучного масового голоду, що призвів до багатомільйонних людських втрат у сільській місцевості на території Української СРР та Кубані переважну більшість населення якої становили українці. Викликаний свідомими і цілеспрямованими заходами вищого керівництва Радянського Союзу і Української СРР на чолі зі Сталіним, розрахованими на придушення українського національно-визвольного руху які не хотіли підкорятися більшовикам, спецоперація фізичного винищення українських селян, з метою розмиття етнічного українського кордонну і заселення спустошених етнічних українських земель чужинцями з території інших республік СРСР.


неділя, 20 листопада 2016 р.

Оголошення

Шановні батьки!
Запрошую Вас на батьківські збори  24 листопада (четвер) о 17-30 в кабінеті 304.
Явка обов'язкова!
З повагою, Олександра Сергіївна
 

неділя, 13 листопада 2016 р.

Наші досягнення

Вітаємо!
Учні 7-Г класу за результатами роботи центрів самоврядування  набрали 105 балів та зайняли ІІІ місце в конкурсі "Кращий клас"!
Бали за центрами:
Інтелект - 3 б.
Дисципліна і порядок - 11 б.
Моя земля - 12 б.
Еколог - 11 б.
Медичний - 10 б.
Пресцентр - 10 б.
Психолог -12 б.
Дозвілля - 12 б.
Добротворці - 12 б.
Спортивний -12 б.

Ви -великі молодці! Вашу активну роботу помітно на загальношкільному рівні. Давайте врахуємо наші помилки і будемо продовжувати працювати над удосконаленням себе!

Особливо активно протягом І чверті в ЦУС працювали наступні учні: Бацина Олександра, Бережний Олександра, Бедських Артем, Головатенко Анастасія, Деревнчук Наталя, Деревенчук Анастасія, Каменєва Єлизавета, Марченко Дарина, Побойна Яна, Прилепа Вікторія, Рябушко Костянтин, Харчева Дар'я та Шостова Софія. 
 
 
 

вівторок, 1 листопада 2016 р.

Наша гордість

Вітаємо учня 7-Г класу Дмитренко Марка
який брав участь та посів 3 місце у Kiev open international BJJ championship 2016 по джиу-джтсу. 
Бажаємо майбутніх спортивних перемог та здоров'я!
Ми тобою пишаємося!